- РЕКЛАМА -

This slideshow requires JavaScript.

У Городенківському районі, що на Прикарпатті, місцева мешканка Ольга Грималюк відкрила ферму з африканськими страусами

Незвична ферма з дивовижними птахами запрацювала в Олієво-Королівці, повідомляє газета «Край» на сторінці у Facebook.

Африканський страус — найбільший у світі птах. На зріст сягає до 2,7 м. Дорослий самець страуса може мати масу до 100 кілограмів. Через велику масу тіла страуси не можуть літати. Розвивають швидкість до 70 км/год.

Страуси можуть довгий час обходитися без води, але при нагоді охоче п’ють воду та купаються. У неволі страуси живуть до 50 років.

Сотні тисяч років тому страуси жили також на півдні України і далі на схід до Монголії.

Підписуйтесь на канал Національний Промисловий Портал в Telegram, також читайте нас у Facebook та Twitter, щоб першими дізнаватися про Українську промисловість.
ПОДІЛИТИСЯ

Головний редактор Національного промислового порталу

  • AlShurshun

    “ФЕРМУ З АМЕРИКАНСЬКИМИ СТРАУСАМИ” – “Африканський страус — найбільший у світі птах” и чья же это все же птичка